Subway Aleksanterinkatu9

 

Olin TET-harjoittelussa Subwayssä. Valitsin kyseisen työpaikan, koska en pääsyt niihin paikkoihin, joihin olisin ensisijaisesti halunnut. Minua myös kiinnostaa ravintola-ala, joten Subway oli hyvä vaihtoehto. Työyhteisö oli erittäin hyvä ja työntekijöiltä oli helppo kysyä neuvoja.  Loppuviikosta tuli juteltuakin heidän kanssaan.

Pääsin tekemään lähes kaikkia samoja asioita kuin työntekijätkin, paitsi asiakaspalvelua. Laitoin täytteitä ja pilkkomiani vihanneksia astioihin, täytin kastike- ja maustepurkkeja, siivosin salia ja keittiötä sekä tiskasin. Sain tehdä myös oman lounasleipäni.

Työpäivät olivat aika vaihtelevan pituisia. Tulin joka aamu yhdeksään, mutta saatoin päästä joinakin päivinä pari tuntia aikaisemmin. Tämä johtui siitä, että kaikki hommat oli tehty jo aamupäivällä ja ruutiinisiivoukset alkuviikosta.

Parasta työssä oli se, että pääsi oikeasti työskentelmään ruoka-aineiden kanssa. Oli  myös hauskaa päästä tekemään oma leipä. Mikään työssä ei ollut minusta tyhmää, tylsää tai erityisen vaikeaa.

Suosittelen paikkaa kaikille, joita kiinnostaa ravinto-ala. Hyvä ilmapiiri oli myös positiivista. Jos haluat päästä tekemisiin ruoka-aineiden kanssa, kannattaa hakea tettiin Subwayhin!

Vastaa