Matkakeidas Hollola oy

 

Valitsin kyseisen tet-paikan, koska siellä saisi tehdä erilaisia työtehtäviä ja voisi olla mahdollisuuksia päästä myös esimerkiksi kesätöihin sinne. Työtehtäviini kuului pääasiassa vitriiniin vietävien sämpylöiden täyttö. Tein myös vähän tiskiä ja pyyhin pöytiä. Työyhteisö oli todella hyvä. Työntekiät olivat hyviä kavereita keskenään ja todella mukavia ja auttavaisia myös minulle. Työaikani oli joka päivä 8-14. Työssä parasta oli sämpylöiden teko, koska se oli rauhallista, kivaa ja aika helppoa puuhaa, jonka äärellä tunnit meni nopeasti. Työssäni ei ollut juurikaan huonoja puolia, mutta kun koko päivän oli tehnyt töitä seisten niin joskus saattoi olla päivän jäkeen selkä vähän kipeä. Suosittelisin paikkaa kenelle vaan, joka tykkää tehdä jotain pieniä keittiötehtäviä ja on ehkä kiinnostunut ravintola ja asiakaspalvelu alasta.

Vastaa