Kalliolan koulu eskari B

 

Minä olin TET-harjoittelussa Kalliolan koululla eskari B luokalla. Valitsin tämän TET paikan, koska haluaisin tulevaisuudessa olla luokanopettaja ja halusin nähdä millaista olisi olla luokanopettaja. Minun työtehtäviin kuului esim. auttaa eskareita ja ykkösluokkalaisia lukemaan tehtävänantoja, sekä kirjoja. Muita tehtäviä oli välitunneilla lasten kanssa leikkiminen ja katsoa, ettei kukaan jää yksin. Sitten minä vielä autoin heitä miten pelataan lautapelejä ja palapelejä. Minulla oli hyvä ja positiivinen työyhteisö, missä minua autettiin, jos tarvitsin apua ja minua kehuttiin ja kerrottiin, miten tehdä asiat paremmin. Minä menin töihin klo 8:30 ja pääsin 14:30. Parasta työssä oli lasten positiivisuus ja ei ollut tylsiä hetkiä, ja kun tämä ala kiinnostaa minua, niin se oli mielenkiintoista. Siellä ei ollut mielestän mitään tylsää/ ärsyttävää. Suosittelisin paikkaa, jos sinua kiinnostaa luokanopettajan ala tai jos tykkäät olla lasten kanssa, niin mene Kalliolan koululle.

Vastaa