Lahden Yhteiskoulu (vahtimestari)

 

Olin tet-harjoittelussa Lahden Yhteiskoulussa  vahtimestareiden kanssa. Valitsin paikan, koska se oli mielestäni paras paikka mihin olisin päässyt. Tein pihatöitä joihin kuului esimerkiksi lehtien haravoimista. Lisäksi tein monipuolisesti erilaisia töitä sisällä jota oli esimerkiksi roskien viemistä ja erilaiset päivän aikana tulleet  korjausta tarvittavat asiat luokissa. Työyhteisö oli todella mukava suurimman osan ajasta olin kahdestaan yhden vahtimestarin kanssa. Päivät alkoivat puurolla muun koulun henkilökunnan kanssa. Työaikoihin sai itse päätösvaltaa ja päivät oli nopeita. Työssä parasta oli monipuolisuus ja mukavat työt. Ei niin hauskaa oli jotkin raskaat työt, mutta niitä ei ollut paljoa. Suosittelen paikkaa vahvasti, todella mukavaa työtä.

Vastaa