Eläinlääkäriasema Veteira

 

Olin tetissä Helsingin Mannerheimintien Veteiran toimipisteellä. Menin sinne tettiin, koska halusin tettiin eläinlääkärille, mutten päässyt Lahteen.

Tetissä minä pesin instrumentteja, rapsutin koiria(ja kania), imuroin ja seurasin leikkauksia ja muita toimenpiteitä. Työpaikalla työskenteli yksi eläinlääkri kerrallaan, mutta ainakin minun vastuuhenkilöni(joka siis oli aina vuorossa, kun olin siellä) oli ihan mukava.

Olin työpaikalla  periaatteessa klo:09.00.-15.00., mutta välillä pääsin lähtemään vähän aikaisemminkin, jos ei ollut mitään tehtävää. Parasta työssä oli eläimet. Minusta tylsää oli se, että välillä saattoi olla melkein 2h taukoa, eikä mitään tekemistä. Olisin myös halunnut olla vähän isommalla klinikalla.

Suosittelen paikkaa, koska se antoi hyvän kuvan eläinlääkärin työstä pienellä klinikalla. Matkat kuitenkin olivat aika pitkät, ja piti ottaa omat eväät mukaan.

Vastaa