Burger King Lahti Aleksanterinkatu16

 

Olin Burger king pikaruokaravintolassa tetissä. Valitsin kyseisen paikan, koska muualla ei ollut tilaa minulle ja kaverilleni ja yritettiin päästä samaan paikkaan tettiin silloin. Työtehtäviini kuului ravintolan siivoaminen, pikaruoan tekeminen ja ravintolan päivävalmistukset. Työyhteisö oli mainio! En olisi olettanut että siellä olisi niin hauskaa kuin oli. Töihin mentiin 8.50 ja päästiin klo 15.00. Työssä parasta oli muut ihmiset työpaikalla ja, että opin uusia asioita kyseisestä pikaruokaravintolasta. Saatiin myös lounasaikaan tehdä omat ruoat. Työssä ei niin hauskaa oli, että meillä oli työvaatteet, muut asiat oli ihan hyvin. Suosittelisin tätä paikkaa todellakin! Jos on todella positiivinen asenne ja jaksaa olla siellä noin 6 tuntia siivoamassa. En suosittele josset pysty puhumaan ihmisille ja luovutat helposti.

Paikka missä olin Tet-jaksoni aikana 2019.

Vastaa