S-Market Tonttila

 

Olin tet-harjoittelussa Tonttilan S-Marketissa. Valitsin kyseisen paikan (paha virhe) koska se sijaitsi lähellä kotiani.  Työtehtäviini kuului hyllytys, pullojen lajittelu, hyllyjen siivoaminen ja järjestely. Työyhteisö oli ihan mukava koska he auttoivat jos oli epäselvyyksiä. Työpäiväni joka päivä oli 8-14. Työssäni parasta oli ruokatauko. Työssäni ei ollut hauskaa se kun tein melkein aina samaa työtä eli hyllytystä ja siihen tylsistyi nopeasti. olisin myös toivonut kiitosta työnantajalta tet-harjoitteun lopuksi,sillä työnantajani ei sitä antanut, vaikka antoi minulle kaikista asioista kiitettävän. En myöskään saanut ruokailla työpaikan kustannuksella. Suosittelen paikkaa sellaisille jotka tykkäävät hyllyttää joka päivä  mutta jos kaipaat vaihtelua työtehtäviin tämä ei ole sinun paikkasi.

 

 

 

 

Vastaa