Hoplop Renkomäki

 

Olin Hoplopissa työharjoittelussa, koska paikka vaikutti kiinnostavalta ja kivalta, lisäksi pääsin sinne helposti. Työtehtävinä minulla oli pelien ja leikkiautojen ym. laitteiden testaamista, että ne toimivat, leikkipuiston siivoamista ja järjestelyä. Hoplopissa oli paikalla aina kaksi tai kolme työntekijää kerrallaan ja minusta oli epäreilua, että minä jouduin tekemään kaiken työn yksin muiden tettiläisten kanssa ja muut Hoplopin oikeat työntekijät eivät joutuneet tekemään mitään. Osa työntekijöistä oli mukavia ja osa aina kiukku päässä, eikä se ollut mukavaa. Minulla oli päivittäin kuuden tunnin työpäivä, kahdeksasta kahteen. Parasta työssä oli laitteiden toimivuuksien testaaminen ja se, että sain joka päivä valita ruokalistalta mitä tahansa lounaaksi. Työnteko ei ollut ollenkaan hauskaa, sillä emme saaneet tutustua työelämään melkein ollenkaan, saimme ainoastaan siivota toisten puolesta. En suosittele paikkaa muille, Hoplopissa tehdään muitakin töitä kuin siivotaan ja jos menet sinne, saat vain ja ainoastaan siivota suurta puistoa yksin ja katsella toisten työntekijöiden istumassa nauraen ja höpöttäen. Etsikää joku parempi paikka! 🙂

 

Vastaa