Indoor Group Oy

 

Olin TET-harjoittelussa Indoor Groupilla muutto- ja kuvausapuna. Indoor Group ei ollut ensimmäinen vaihtoehtoni, vaan pikemminkin varasijalla. Toinen vanhemmistani on siellä töissä, ja siksi menin sinne.

Yksi työtehtävistäni oli syväkuvissa tarvittujen huonekalujen valmisteleminen kuvausta varten. Autoin myös intereiden suunnitelemisessa ja järjestelemisessä. Toimiston sijainti oli myös muuttumassa, joten parina päivänä tyhjensin kansioita ja lajittelin papereita muiden töiden lisäksi. Pääasiassa autoin studiossa Sotkan puolella. Toimiston puolella autoin myös Askon työntekijöitä. Pääsin myös tutustumaan Askon ja Sotkan sosiaalisen median ylläpitoon ja toimintaan. Sain myös tutustua Sotkan liikkeiden suunnitteluun.

Toimiston työyhteisö oli erittäin mukava ja positiivinen. Vastuuhenkilöni olivat erittäin ystävällisiä ja avoimia. Työaikani oli noin 8-16. Olin tämän takia töissä vain kahdeksan päivää.

Työssä parasta oli mielestäni studiossa auttaminen, koska se oli monipuolista ja opin siinä, miten huonekalujen kuvaukset toteutetaan. Huonot puolet tulevat myös studiosta. Syväkuvia ottaessa joutuu myös odottamaan pitkiä aikoja, ennenkuin pääsee jatkamaan töitä, joten jouduin myös odottamaan silloin tällöin.

Paikkaa on vähän vaikea suositella muille, koska itsekkin pääsin sinne vanhempani kautta ja työmatkat ovat pitkiä. Siellä joutuu myös odottamaan pitkiä aikoja ilman mitään tekemistä aina välillä. Työ saattaa olla myös raskasta, jos joutuu kantamaan isoja huonekaluja, joten siinäkään ei välttämättä aina saa autettua.

Vastaa