K-Citymarket Paavola

 

Olin tet-harjoittelussa Paavolan K-Citymarketissa. Valitsin kyseisen paikan, koska halusin tietää millaista on työskennellä elintarvikepuolella ja mitä työtehtäviä siellä on. Työtehtäviin kuului kuorman purku, hyllyttäminen, hyllyjen siivoominen ja välillä kahvilan puolella työskentely. Työyhteisö oli ihan ok. Jotkut työkaverit oli mukavia, moikkasi ja oli ylipäätään kiinnostuineita esim. kuinka kauan olen tetissä. Jotkut toiset ei taas moikannut, vaikka itse moikkasin. Työyhteisö oli aikuisten kesken hyvä, mutta en tiedä miksi nuorille ei niinkään jutella tai ei edes kiinnitetä huomiota? Työajat olivat samat joka päivä eli 8.00-14.00 ja liukuva taukoaika. Työssä oli parasta hyllyttää ja tutustuminen myös muihin työtehtäviin. Työssä ei niin hauskaa oli hyllyjen siivoaminen hyllyttämisen jälkeen. Aika kului todella hitaasti ja tuntui, ettei siivoamistakaan enää ollut. Asiakaspalvelu oli myös osittain ihan mukavaa lukuunottamatta vähän epäkohteliaita asiakkaita, jotka saattoi suuttua, jos en tiennyt missä jokin tietty tuote on. Mukavia asiakkaita oli myös ja ymmärsi etten välttämättä voi tietää missä mikäkin on, koska olen harjoittelija. Suosittelen ihan hyvällä mielellä tätä paikkaa jos elintarvikepuoli, asiakaspalvelu tai kahviopuoli kiinnostaa. En niinkään suosittele tätä sen yhteishengen takia. Tuntui, että niinkään tettiläisiin ei kiinnitetä huomiota tai kehtaa edes moikata.

Vastaa