Renkomäen koulu

 

Olin tet-harjoittelussa Renkomäen koulussa. Valitsin sen paikan, sillä olen käynyt siellä ala-asteen ja halusin puhua muille. Minun piti valmistella kevätjuhlaa ja harjoitella äänipöydän takana olemista, sillä olin juhlassa mikrofonien, sekä muiden äänien laittaja ja vahdimme kevätjuhlaharjoituksia. Työyhteisö oli hyvä, kaikki moikkasi toisiaan ja tettiläiset otettiin hyvin vastaan. Yleensä menin noin kymmeneen ja pääsin myöhemmin, ja viimeiset päivät oli lyhyet, koska viimeisenä päivänä oli kevätjuhla ja siellä piti olla ja siitä tuli monta tuntia työaikaan. Työssä oli parasta kun sai olla rauhassa ja itse keksiä miten toteuttaa erilaisia asioita, sekä saimme kuunnella salissa omaa musiikkia. Töissä ei ollut paljoa huonoja puolia, mutta jos pitää keksiä yksi niin se kun ei saanut olla paljoa lasten kanssa, koska olimme kokoajan siellä salissa. Suosittelen renkomäen koulua tet-paikaksi, sillä siellä oli rento ilmapiiri ja jos tykkäät lapsista niin siellä lapset kiintyy nopeasti sinuun, jos et ole omista hyvää mielikuvitusta niin et  pääse kovin pitkälle.

Vastaa