The Teddy Bear Daycare

 

Olin tet-harjoittelussa The Teddy Bear Daycare nimisessä päiväkodissa. Valitsin kyseisen paikan, koska halusin mennä päiväkotiin ja lisäksi päiväkoti oli englannin kielinen, jossa sain käyttää hyödykseni kielitaitojani. Työtehtäviini kuului lasten kanssa leikkiminen, lasten auttamien esimerkiksi ulkovaatteiden pukemisessa, kaappien järjesteleminen ja kevätjuhlien järjesteleminen. Työyhteisö oli erinomainen. Muut työntekijät ottivat minut oikein hyvin vastaan ja olivat auttavaisia, kilttejä ja iloisia. Mukavaa oli, myös se että he luottivat minuun ja antoivat minulle vastuullisiakin työtehtäviä. Työaikani olivat joka päivä klo: 9-15.00. Työssä parasta oli se, kun sai puhua englantia,  sai olla lasten kanssa, sekä ihana ja hauska työyhteisö. Työssä ei ollut niin hauskaa se, että päiväunien aikaan ei ollut aina mitään puuhaa. Suosittelen paikkaa niille, jotka tykkäävät olla lasten kanssa ja pitävät englannin kielen puhumisesta ja osaavat sitä sujuvasti. Kuvahaun tulos haulle teddy bear daycare

Vastaa