tmi Jarkko Mannerkivi

 

Olin TET-harjoittelussa Jarkko Mannerkiven korttimyyntifirmassa. Valitsin paikan, koska halusin oppia enemmän myyntityöstä. Työtehtäviini kuului korttien lajittelu, korttien sillepano jälleenmyyjällä ja työmatkalla olin mukana seuraamassa korttien myyntiä ja tarjoamista asiakkaille.

Työyhteisö oli pieni ja rento, koska firmaa pitää vain yksi henkilö. Tämän takia myös työajat olivat joustavia ja pääasiassa aamuvoittoisia. Parasta työssäni oli myyntien onnistuminen ja korttien esillepano. Huonoin asia työssäni oli korttilajittelun yksitoikkoisuus ja pitkäveteisyys.

Suosittelen paikkaa myyntialasta kiinnostuneille. Toisaalta yhden ihmisen firmassa on vaikeaa jakaa vastuuta muille, koska yrittäjä on tottunut hoitamaan asiat yksin, joten työtehtävät tulevat olemaan yksinkertaisia eikä itse myyntityötä pääse tekemään.

Vastaa