Kärkkäinen

 

Olin TET-harjottelussa kärkkäisellä, se oli hauskaa, koska parhaat kaverini olivat myös kärkkäisellä tetissä ja pääsimme usein samalle osastolle hyllyttämään. Kärkkäinen on  iso yleistavaratalo, joka myy kaikenlaista tavaraa. Kärkkäisen osoite on Pasaasi 2.  Tet-harjoittelijat tekevät kärkkäisellä hyllytystä, lastin purkamista. Pääsimme myös kesäpuutarhaan kastelemaan kukkia.Työpäivät alkoivat 9.00 ja loppuivat 15.00 Tet-paikan hyviä puolia olivat: hyvä ruoka, henkilökunnan ystävällisyys, se että hommaa oli tarpeeksi ja se että pääsimme usein kavereiden kanssa samalle osastolle. Tet-paikan huono puoli oli se, että työpäivät olivat välillä rankkoja. Tet-paikassa törmää usein myyjän ja varastotyöntekijän ammattiin erikoistuneeseen henkilöön.

 

Kuvahaun tulos haulle kärkkäinen lahti

Vastaa