Lahden tennis- ja squashkeskus

 

                                                                          Olin tetissä kisapuistossa, lahden tennis-ja squashkeskuksessa, pääsin tekemään töitä halliyhtiölle, LVS-seuralle ja ja myös yhden päivän kahvila kispissä. Hallilla tein paperitöitä esim. laskujen maksaneita tarkistin listoista ja laskin liikuntaseteleitä. Pääsin hoitamaan ulkokenttiä kun niitä valmisteltiin ulkokaudelle ja hoidin myös sisäkenttiä tennishallilla ja kävin myös Janus-areenalla imuroimassa kentät. Valitsin työpaikan, koska itse pelaan tennistä ja työ oli mukava koska joitain asioista olin jo päässyt kokeilemaan niin sain tehdä hommia myös itsenäisesti. Parhaita asioita oli työn sosiaalisuus ja että kokoajan oli tekemista, mutta liikaa ei silti ollut. Huonoja puolia en keksi.

Vastaa