Länsiharjun koulu

 

Länsiharjun koulu on ala-aste, joka sijaitsee Launeella. Valitsin paikan, koska se on entinen kouluni ja siellä on paljon tuttuja ihmisiä. Tehtäviäni oli avustaa luokassa, laskea ja viedä tulevan syksyn uusia kirjoja, tarkistaa pistareita ja kastella kasvituvan kukkia. TET-paikka oli kiva ja mukava, koska koulu oli juuri remontoitu. Koulun henkilökunnan opettajat, avustajat ja muut olivat ystävällisiä ja avuliaita. Oppilaiden kanssa oli hauskaa ja tehtiin kivoja juttuja parin viikon aikana. Oli myös mukavaa päästä olemaan mukana koulun kevätjuhlassa. Työpäiväni olivat pääsääntöisesti klo 8-14 muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. TET-paikassa törmäsi opettajiin, koulunkäyntiavustajiin, erityisopettajiin, rehtoriin, ruokalan keittäjiin ja laitoshuoltajiin. Suosittelen paikkaa!

Vastaa