Arthrone Oy

 

Arthrone Oy tuo maahan ortopediassa, traumatologiassa, plastiikkakirurgiassa ja yleiskirurgiassa käytettäviä tuotteita. Heidän palveluihinsa kuuluu myös asiantunteva koulutus ja konsultointi. Yritys sijaitsee Lahdessa ja toimii koko Suomen alueella.

TET-harjoittelu suoritettiin yrityksen toimistolla. Tein toimiston varastolla inventaariota heidän tuotteistaan, sekä otin vastaan tilauksia. Kirjoitin tuotekortteja ja tein muita pieniä töitä.

Minut tutustutettiin työhön hyvin ja kokeilin monia erilaisia työtehtäviä. Ohjeet annettiin selkeästi ja minusta pidettiin hyvin huolta. Plussaa oli myös torstain aamupalaverit, jolloin kaikki saivat kahvia ja pullaa.

Miinuksia ei oikeastaan ole. Olisi toisaalta ollut kiva, jos työtä olisi voinut tehdä jonkun muun kanssa, eikä yksin.

TET-paikassa törmäsin mm. toimitusjohtajan ja sihteerin työhön.

Vastaa