Mukkulan Esikoulu

 

Olin tet-harjoittelussa Mukkulan Esikoulussa. Valitsin juuri tämän tet-paikan sillä se kiinnosti minua eniten vaihtoehdoista mitä minulla tet-paikan suhteen oli. Työtehtäviä oli lasten auttaminen, heidän kanssaan leikkiminen sisällä ja ulkona, sekä päivän päätteeksi käytettyjen tavaroiden desinfiointi koronatilanteen takia. Työyhteisö oli todella mukava, työntekijät olivat ystävällisiä ja lapset olivat todella ihania. Aamulla työt alkoivat kello 8.30 ja työpäivä loppui kello 15. Työssä parasta oli lasten kanssa oleminen ja leikkiminen. Desinfiointi ei kuitenkaan ollut ihan niin hauskaa. Suosittelen paikkaa lapsista pitäville, sillä työssä sai olla paljon lasten kanssa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa