Flying Tiger: Trio, Lahti

 

Olin Tet-harjoittelussa Trion Flying Tigerissa. Valitsin kyseisen paikan, koska olin kuullut, että kyseisetä paikasta voisi saada Tet-paikan. Työtehtäviäni Tigerissä oli muun muassa varasto puolen asioiden hoitaminen ja hyllyjen täyttäminen. Tehtäviini kuului myös kassalla työskentely, sekä myymälän siivous. Työyhteisö oli aika pieni, yhtä aikaa töissä oli n. 2-4 henkilöä. Tulin töihin kello 10 tai kello 11. Työpäiväni loppui viideltä tai neljältä. Työssä oli kivaa se, että sai keskittyä omaan tekemiseen, harjoitella itsenäistä työskentelyä, sekä vastuun ottamista. Kassalla työskentely oli välillä haastavaa, kun kiireessä syntyi pitkiä jonoja. Suosittelen paikkaa sellaisille, jotka haluavat kokemusta myymälätöistä ja ovat motivoituneita ahkeraan työskentelyyn.

Vastaa