K-Market Hollola

 

Olin tet-harjoittelussa Hollolan K-Marketissa. Valitsin paikan, sillä en päässyt muuallekaan. Jokaisena tet-päivänä minun täytyi hakea aamulla  varastosta kärryllinen erilaisia tuotteita, jotka olivat vasta saapuneet kaupalle. Kärryissä oli erilaisia kuivatuotteita joita järjestelin paikalleen hyllyille. Kun kaikki oli tyhjennetty vein tuotteiden pakkauspahvit jätepuristimeen ja purin kärryn osiin. Sitten vain uusi kärry tyhjennykseen. Työyhteisö oli mukava ja aina pystyi kysymään apua. Jokapäivä työ alkoi 7:00 ja kotiin pääsi 13.00. Välissä oli kuitenkin yhteensä tunnin tauko. Työ oli ihan mukavaa, mutta hieman yksipuolista, kun kaikki työ oli vain tuotteiden hyllyttämistä. Kauppaan kannattaa mennä tet-hatjoitteluun, sillä siellä pääsee näkemään mitä kaikkea kaupassa oikeasti tapahtuu. Työ oli kuitenkin aika fyysistä jonka takia se saattaa tuntua välillä rankalta.

Vastaa