Uutelan Maansiirto OY

 

Olin Uutelan Maansiirto OY:llä töissä. Valitsin paikan koska oli korona aika ja periaatteessa ainoat vaihtoehdot olivat mennä kouluun tai sinne koska se on isäni omistama. Yleensä sinne ei oteta TET – harjoittelioita koska maanrakennus töihin ei voi moneen tehtävään laittaa teiniä vastuuseen/ työtehtävään. Työtehtäviini kuului lippusiimojen laittaminen varoittamaan sortumisvaarasta. Hain myös työnantajan kanssa työmaahan liittyviä papereita. Kävimme myös hakemassa postia ja katsomassa muutamia muita työmaita. Työyhteisö oli pieni koska enimmäkseen tuli tehtyä töitä yksin tai yhden työkaverin kanssa kun työnantaja vahti. Työajat vaihtelivat esim sään mukaan. Työssä oli parasta työmaan näköala koska työmaa oli korkealla ja sieltä näkyi kauas. Työssä ei ollut hauskaa pitkä kävely joka johti nopeaan verensokerin laskuun. En suosittele paikkaa koska he eivät ota sinne yleensä TET-harjoitteluun nuoria, mutta kun oli erikoistilanne ja sopiva työtehtävä pääsin sinne töihin. Työpaikassa itsessään ei ole vikaa mutta harvoin ketään sinne ottavat TET-harjoitteluun.

Vastaa