Cafe Ida

 

Olin tet-harjoittelussa Kauppakeskus Valossa sijaitsevassa lounasravintola ja kahvila Cafe Idassa. Valitsin kyseisen paikan, sillä se sijaitsi suhteellisen lähellä kotiani ja vaikutti kivalta paikalta. Minua kiinnosti tietää, millaista kahviloissa/ravintoloissa on tiloissa, joihin asiakkailla ei ole pääsyä. Cafe Idassa pääsin hoitamaan tiskejä ja muutenkin pitämään huolta tilojen siisteydestä ja järjestyksen ylläpitämisestä. Pääsin myös hieman osallistumaan ruokien esille laitossa ja leipomisessa. Työyhteisö oli hyvä ja työkaverit olivat ystävällisiä ja auttoivat tarvittaessa. Työaikani oli noin kello 10 alkaen noin kello 15.30 asti. Työssä oli parasta se, että sain kuunnella musiikkia työskennellessäni tiskien parissa. Niin hauskaa ei ollut se, että jouduin useimmiten työskentelemään yksin, sekä se, että välillä olin hieman tekemistä vailla. Suosittelen paikkaa, jos pidät tiskien hoitamisesta ja osaat myös tarvittaessa palvella asiakkaita.

Vastaa