Lahden Tennis- ja Squashkeskus

 

Olin tet-harjoitelussa Lahden Tennis- ja Squashkeskuksessa, joka sijaitsee lähellä Lahden Yhteiskoulua. Valitsin kyseisen paikan, koska harrastan itse jääkiekkoa ja tykkään muutenkin urheilusta, joten halusin myös mennä paikkaan, jossa urheilu on keskeisessä osassa. Työtehtäviini kuului sisätenniskenttien imurointia ja siistimistä, ulkona sijaitsevien tennis- ja padelkenttien hoitamista, liikuntaseteleiden laskemista ja vakiourheiluvuorojen tarkistamista. Tennis- ja Squashkeskuksen työyhteisö oli loistava. Työnantajani oli todella mukava ja hän osasi selittää työtehtävät huolellisesti ja kaikki muut paikan työntekijät olivat myös ystävällisiä. Tyypillinen työpäiväni alkoi 9.00 ja päättyi 13.00-14.00. Työssä parasta oli lyhyet työajat ja työtehtävien monipuolisuus. Ainoa huono puoli oli se, että työpaikalla ei ollut mahdollisuutta syödä lounasta. Suosittelen paikkaa kaikille ketkä ovat kiinnostuneita urheilusta.

Vastaa