Prisma Holma

 

Olin tet-harjoittelussa Holman Prismassa, käyttötavarapuolella. Valitsin tämän paikan, koska se vaikutti kivalta ja erilaiselta työpaikalta sekä ajattelin, että se olisi juuri sopiva työelämääntutustumiseen. Työtehtäviini kuului mm. päivittäisten kuormien purkaminen, tuotteiden hyllyttäminen ja hyllyjen järjesteleminen. Työyhteisö oli todella positiivinen ja mukavan rento ja sain muilta työntekijöiltä tarvittaessa aina apua. Yhden työpäivän kesto oli 6 tuntia. Aloitin työt aamulla 8.00 ja lopetin päivällä 14.00. Tässä työssä parasta oli uuden oppiminen, uusiin ihmisiin tutustuminen ja työkokemuksen saaminen. Sain myös kesätyöpaikan tämän tet-harjoittelun kautta. En keksi tästä työpaikasta mitään huonoa sanottavaa. Suosittelisin tätä paikkaa muille, koska sieltä sai todella hyvän kuvan oikeasta työnteosta.

Vastaa