Ravintola Teivaan Lokki

 

Olin TET-harjoittelussa ravintola Lokissa. Valitsin kyseisen paikan, koska halusin tutustua ravintola-alaan ja tietää olisiko se tuleva alani. Aamuisin ravintolassa oli pientä siivousta ja paikka valmisteltiin lounaalle muun muassa. Lounasajan alettua astioita tuli hakea pöydistä ja tiskata. Työyhteisö oli mukava ja koin olevani hyödyllinen. Työpäiväni olivat 8-14. Työssä parasta oli asiakkaiden palaute ja se että tekeminen ei loppunut missään vaiheessa. Etenkin kiireisinä päivinä työtä oli niin paljon että työntekijöillä oli välillä paljon tehtäviä ja vain vähän aikaa. Suosittelen paikkaa muille  lämpimästi. Se antaa hyvän kuvan lounasravintolan arjesta ja sain syödä lounaan ruokia itsekin. Työ on kuitenkin hieman fyysistä ja seisomista tulee paljon, jonka takia työ ei sovi kaikille.

Vastaa