Subway (Karisma)

 

Olin tet-harjoittelussa Karisman Subwayssa. Valitsin tämän tet-paikan, koska olen aina halunnut tutustua (pikaruoka)ravintolan toimintaan ja testata, millaista on olla töissä siellä. Työtehtävinä minulla oli täytteiden tekoa (kasvisten pilkkomista, kanojen valmistamista), tiskien laittoa paikalleen, roskien tyhjentämistä, siivoamista ja pienissä määrin asiakaspalvelua (esim. tutuille). Työyhteisö oli rento ja mukava, ja pystyi pienellä kynnyksellä kysyä apua. Työajat olivat (9-15). Parasta työssä oli mukava työyhteisö ja se, kun sai syödä subeja ruokatauoilla. Sekä hyvää että huonoa oli se, että työ oli aika samantyyppistä päivästä toiseen. Suosittelen paikkaa niille, jotka tykkäävät toiminnallisesta työstä ja käsillä tekemisestä. Tet-harjoittelussa ei tarvinnut olla tyhjän panttina vaan aina riitti jotain työtä, mutta sai pitää myös pieniä taukoja, jos siltä tuntui (lähinnä kuitenkin vain ruokatauko). En suosittele tet-paikkaa, jos et jaksa tehdä töitä.

Vastaa